{ w i f e u of L}
T H E  W I F E U  O F  L
L
Hello there,You already step on My INSPIRITS world,No harsh word,No copycats allowed . Love INFINITE since Come Back Again . I'm married with Myungsoo a.k.a. L and Scandal with Oh Sehun .{Don't Jelly} =)

Annyeonghaseyo

Hover the Image

안녕하세요.

About Affies Biases Diary Web Fanfic



Annyeong! Talking here is Eyra. A girl, Muslim, Blogger, Twitterian, Facebooker and student. I am also a kpopper. Inspirit, Exotics, ARMY, Pink Panda, Sone , MyGirl. Be nice here and leave your footprint at my Cbox.Taken by L STATUS : Cuti sekolahh!! Yahoooooo!~~~
 Inspirits ;
HARAM open page source ;
Twitter



Tagboard


Blog Archive


Choose Background


Instaaahhh

Instagram
Credits


Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: L's Wifey

Soalan Cemupas Kepada Mangsa Tag :D
Jumaat, 24 Mei 2013 • 5/24/2013 12:42:00 PG • 10 eLement{s}


Assalammualaikum and annyeonghaseyo ! Oke memndangkan aku bosan,lapang so aku buat entry ni sebab aku jadi mangsa tag.lol xD aku ditag oleh Ween semalam,baru ni aku ada masa nak menaip sebab baru bukak CBOX tadi ! Sorry lambat ~ Heee !~ Okay jom start ,Btw,,thanks nye dekat Ween sebab Tag  ! :D

Rules

1. Post this rules
2. Write 11 thing about yourself
3. Answer the question the tagger set to you
4. Create 11 new question for those you want to tag
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
6. You are not allowed to tag back
11 Things about me .

1.  Kpopper tegar !
2. Seorang yang happy go lucky but sometimes kalau menangis,mahu 1 dunia dengar xD
3. Saya suka INFINITE and EXO sangat2 !
4. Easily giving up for something but for study,i'm not that easy ~
5. Taken by L . Tak caya cari Youtube,dia yang kata sendiri okay ! :3
6. Agak ganas . dengan lelaki sahaja .
7. Suka berkawan :3 Tapi sangat pemalu untuk menegur ;~;
8. Bestie aku kata aku gila sebab mulut tak reti jaga macam Sungyeol xD Well,menjerit macam dolphin tu dah macam habit aku :3
9. Habit yang paling aku suka ialah jilat lidah ? Ahh!! Yang macam L punya habit tu *Bangga
10. Aku benci orang yang tak reti nak respect aku !
11. Jenis yang tak suka bersosial,bukan di internet,Kalau internet mmg gila xD Aku cuma tak suka keluar rumah,dok lepak2 ngan jantan or I mean dating :3

 Masa untuk menjawab soalan dari Ween ^^~

1. Money or Love? Choose one and why?
Money sebab eden ni mata duitan xD lol . Beli K-Merch manyak2 maaaa
2. Nama yang paling awak suka?
Nama pemberian parents kepada aku :3 Oh ! Dan nama panggilan eden iaitu Kyra-L ataupun L xD
3. Kenangan paling memalukan?
Oh,! Betapa malu dan kelakar bila ingat balik,k,aku berani so aku cakap jer :3 Time kat kantin otw ke kelas,ni masa 2012 tau,darjah 6. Ada kapal terbang,,aku dok kata "Weii!!Ada pakwe aku ah dalam tu" *berangan* .Tiba2 bukkk!! Jatuh kat jalan tar tu,melalak tak henti2,,malu siaa,,semua pandang xD Dah la aku gila time tu xD 
4. Kalau diberi peluang sekali je seumur hidup boleh jumpa artis kesayangan, siapa artis yang palinggggg awak nak jumpa? Why?
Kim Myungsoo a.k.a L ! Sebab dia ultimate bias eden :3 Aku terlalu sayang dia xD HunHan pun!! //Tamaknyee//
5. Write 3 words to decribe yourself at first sight
Friendly , Caring dan happy go lucky //la sngat// xD
6. Favourite colour? (1 sahaja)
Pink maybe :3 Or blue ? Dunno >,<
7. Masukkan 1 gambar bias/artis faveret awak yang awak rasa palinggggg comel tahap maksimum berserta caption yang comel
Nampak tak ?! Nampak takkk ?!! DIA CUTE OMG GULL I CAN'T EXPLAIN WHAT I FEEL !! One thing, PERFECT !

8. So far, pernah jumpa mana mana artis Kpop secara live? Kalau pernah, siapa, kat mana and bila?
Pernah la :3 Dia L , waktu malam time tido ;~; //SadLifeu//
9. Mimpi paling best and real?
Yang best,L selalu muncul dalam mimpi aku, >< Tapi tak real but Insyaallah nanti real lah tu :3
10. 1 characteristic bakal husband awak yang paling penting
Pandai jaga hati si isteri ;~; Tak terfikir pulak L punya perangai macam ni an xD Ehhhhhh. !
11. Kalau ultimate bias awak tengah baca ni, apa mesej awak untuk dia?
Kalau dia baca ?! OKAY ! L OPPA !! NEOMU SARANGHAMNIDA >.< I HOPE MY DREAMS BECOME TRUE!!MEETING YOU ONE DAY AND MARRY YOU . I HOPE INFINITEU OPPA TAKE CARE OF UR HEALTHY ! I LOVE YOU OPPA :*

Eng aku broken tak ? K mianhae XD

Soalan dari eden kepada orang yang eden tag.

1. Ultimate bias korang ?
2.Kalau dapat bercuti ke Korea.,nak jumpa siapa dulu ? Group or whateva . Why ?
3.Apakah perwatakan karisma yang awak miliki ?
4.Persamaan korang dengan bias korang.  ?
5.Nama panggilan yang korang paling suka ?
6.Pernah jumpa K-Idol ? Siapa ? Bila ? Di mana :3 Nyatakan perasaan korang sekali :)
7.Tahun ke berapa korang start minat KPOP ni ?
8.Boleh bagi pic bias korang yang ultimate ? Nyatakan keistimewaan beliau yang membuatkan korang minat dia .
9.Kenangan yang paling memalukan ?
10.Kenangan yang paling manis masa 2013 ni ?
11.Favoutite K-Dramas? Tak kisah berapa pun :3

Okay ! Time untuk aku ngeTag :D Hope korang boleh join sebab bende ni dapat mengeratkan silaturrahim ;D Nanti boleh lah ajak aku baca entry korang tu nye ^^ Main follow2 pun boleh :D And again,Thanks Ween, sebab tag saya ya ^^

3. http://mystory-sarah.blogspot.com : Sara
4. http://nadyabaeksun.blogspot.com : Niss
5. http://nieysaamsyar.blogspot.com : Luhan's Wife
Hope korang boleh join and have fun ^^ Happy holiday !!~ ^^ Siape2 yang pergi Korea tu,belikan ole2 okay ! 

Bye, Ppyong and sayonara ^^

Jya .


10 Ulasan:

Blogger Michin's berkata...

Thanks yaaa tag saya? :*

24 Mei 2013 8:24:00 PTG  
Blogger Shin Neul Mi berkata...

Nae ^^ cheonma :DD Ada masa join ya ^^

24 Mei 2013 11:21:00 PTG  
Blogger AtiqahJaidin berkata...

Thanks tag!! :D

25 Mei 2013 10:28:00 PG  
Blogger Mai Jung berkata...

Thanks for tagging ! :D

25 Mei 2013 10:16:00 PTG  
Blogger Arrien ::@man!:: berkata...

tq tag meh,bwt i really cannot join coz i already joined it :)

25 Mei 2013 11:22:00 PTG  
Blogger Shin Neul Mi berkata...

Nae ^^ YeolWelcome all :D Ada masa boleh la join ^^ Bagi la link ye,,boleh la visit ^^

26 Mei 2013 4:42:00 PTG  
Blogger Miss Hania berkata...

thanks tag :"D ahh, blog saye tengah renovate xD and tak sempat nk habiskan edit >< nanti saya join ^^ hehe.

29 Mei 2013 4:23:00 PTG  
Blogger Ween berkata...

ehhe thanks sudi jawab /throw hearts/

29 Mei 2013 11:05:00 PTG  
Blogger Miss Hania berkata...

thanks tag :3 do visit my blog. saya dah post ^^

8 Jun 2013 6:25:00 PTG  
Blogger Miss Hania berkata...

btw welcome xD

8 Jun 2013 6:26:00 PTG  

Catat Ulasan


ThanGyu for reading ! I love you eLements !