{ w i f e u of L}
T H E  W I F E U  O F  L
L
Hello there,You already step on My INSPIRITS world,No harsh word,No copycats allowed . Love INFINITE since Come Back Again . I'm married with Myungsoo a.k.a. L and Scandal with Oh Sehun .{Don't Jelly} =)

Annyeonghaseyo

Hover the Image

안녕하세요.

About Affies Biases Diary Web Fanfic



Annyeong! Talking here is Eyra. A girl, Muslim, Blogger, Twitterian, Facebooker and student. I am also a kpopper. Inspirit, Exotics, ARMY, Pink Panda, Sone , MyGirl. Be nice here and leave your footprint at my Cbox.Taken by L STATUS : Cuti sekolahh!! Yahoooooo!~~~
 Inspirits ;
HARAM open page source ;
Twitter



Tagboard


Blog Archive


Choose Background


Instaaahhh

Instagram
Credits


Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: L's Wifey

#3YearsWithINFINITE
Isnin, 10 Jun 2013 • 6/10/2013 11:12:00 PTG • 2 eLement{s}

Okay,assalammualaikum and annyeonghaseyo! Ada tak burung hantu waktu cenggini,eh awal lagi,dekat pukul 12 ._. Esok sekolah k!/Aku peduli apa/ ! Tengok tajuk tu,memang sah2 untuk PINITEU oppa aku :') Okay,aku lambat 1 day kan? /Ugly sobbing/ aku dok KL and kat sana tak da tenet! Tab pulak,adik aku jo pegang =_= Balik malam and terus tidur..Aku rasa bersalah/ehh,tetibe/ Yelah,kan aku Inspirit tergila kat sekolah tu,dengan akak Ummu sekali xD Harini kat sekolah,aku tak nampak batang hidung dia pun :( Rindu weyhh!! /okay TERlari tajuk jap/ aku dok stalking Tumblr, semua sesak ngan PINITEU eden jo~ /okay aku mong disini,harap maklum/

Sooooo!!!/tetiba/ aku wish INFINITE forever 7 ! Love my Finite till Infinite /ayat biasa dilihat/ pfttttt..Aku harap atok Gyu tetap tua/ehh pulokk/ Laki aku a.k.a. L tetap dihatiku and jangan pi memana! I love my Seven Previous Treasures :')

-Kim Sunggyu 
-Jang Dongwoo
 
-Nam Woohyun
 
-Lee Howon
 
-Lee Sungyeol
 
-Kim Myungsoo
 
-Lee Sungjong 

Okay,pic kat atas tu cilok kat Tumblr k,credit to the owner :3 I will be Inspirit till yeongwonhi !






There's no word to desrcibe how much I love INFINITE.Gomawo for being a part of my life. I love INFINITE forever. 


2 Ulasan:

Anonymous Aseeya berkata...

Wow.! Post awak kali ni best..Sory for late reaction to this update..but you blog is JJANG!!!!

26 Jun 2013 2:23:00 PTG  
Blogger EyraKieyra ; berkata...

@Aseeya : Aigoo~Jeongmal Gomawo :D Yours too ^^ Hehe

29 Jun 2013 3:22:00 PTG  

Catat Ulasan


ThanGyu for reading ! I love you eLements !