{ w i f e u of L}
T H E  W I F E U  O F  L
L
Hello there,You already step on My INSPIRITS world,No harsh word,No copycats allowed . Love INFINITE since Come Back Again . I'm married with Myungsoo a.k.a. L and Scandal with Oh Sehun .{Don't Jelly} =)

Annyeonghaseyo

Hover the Image

안녕하세요.

About Affies Biases Diary Web Fanfic



Annyeong! Talking here is Eyra. A girl, Muslim, Blogger, Twitterian, Facebooker and student. I am also a kpopper. Inspirit, Exotics, ARMY, Pink Panda, Sone , MyGirl. Be nice here and leave your footprint at my Cbox.Taken by L STATUS : Cuti sekolahh!! Yahoooooo!~~~
 Inspirits ;
HARAM open page source ;
Twitter



Tagboard


Blog Archive


Choose Background


Instaaahhh

Instagram
Credits


Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: L's Wifey

Assalammualaikum. Kembali setelah berbulan-bulan hiatus ;~;
Khamis, 14 November 2013 • 11/14/2013 11:19:00 PTG • 1 eLement{s}



Assalammualaikum w.b.t. Annyeong? Hai? Hello? Ajusshi? *krik krik krik* ;~; Hai. Kenal Eyra lagi tak? T.T Rasanya dah dekat 5 bulan lebih kan berhiatus? Yelah pejam celik pejam celik, dah akhir tahun, kan? /cough cough/ berhabuknya .__. /buang smeua sawang/ ;~; Btw, aku banyak betul cerita yang hendak diceritakan. Even krik krik krik TT^TT /tembak semut/ Moh kita cerita akhir tahun dulu yer. /alone ditemani cengkerik/ ;~; Whatsoever janji dapat luahkan segala rindu di blog tersayang ni x3

Well, akhir tahun mestilah cerita pasal ..... Exo-M a.k.a EXAM. Huuuuu~ Esok last day of school. Keputusan maybe tahun depan akan keluar. Jadi macam awal tahun 2013 dulu T.T Markah yang dah dapat pun, Math, Geo, Sains, BM? Maybe lah. Lupa lagi yang lain. x3 Alhamdulillah, puas hati dengan markah Math, BM, Geo tu even tak A. cuma lagi 2 markah je nak A. Takpe 78 pun dah kira A. Hik lol yeke? Pape jelah~ Malas nak fikir2 pasal markah. Well esok aku naik pentas. Bukan apa, kuiz Geo aritu. Act si Shada yang dapat. Aku bodek dia pi tulis nama aku. Dia baik, sayang kau yang :* Yeah cinta kami dah bermula semula even dah bercerai. LOL ._. /slapped xD act sayang, aku tersentuh dengan post kau. Amboih matang pasal cinta bagai. Aku.. Aku terguris sikit. Sikit je ahakkk XD Yelah yelah kau pempaham jelah /cough/ T^T

Okay topik lain lah.. Hmmmm apa eh? Aku nak luahkan pasal perasaan aku kat seseorang tu =') Even aku tak cukup kuat e.e Aku anggap dia sebagai crush dan juga kawan. No BF no couple. Please lah xD Aku memang tak berani nak luahkan tapi aku cuba yang terbaik *Aku terjangkit dari Shada, baca ayat dia tadi lol* Kalau nak tahu, muka dia macam Gunwoo-Myname. Tadi waktu rehat, paling memalukan omg ;A; Kenapa dia buat camtu? Cisss muka Gunwoo dia tu aku tak boleh laaaah! Dia dia.. Next post aku cerita Insyaallah -.- Nak tengok Gunwoo? :3 Series Umairah pun kata cenggitu <3 Ya Allah malunya!!!! ><


Muka dia macam ni. Yes, mata besar, capang, senyuman dia .__. /slap my face/ Cuma dia ada mata panda xD Orang panggil dia hantu. Kesian ok kesian XD 

Okay cerita lainlah~ Hmmmm.. Sepanjang aku berhiatus ni pelbagai konflik, masalah-masalah yang mematang kan aku. Cehhh ayat amboih xD Yelah dah nak naik remaja, mestilah banyak hal kan. Okay korang tau tak roleplayer? I'm joining it. SALCM; SHUPA AWESOME LEMON CANDY MALAY RP. Dorang kat situ, semua aku dah anggap macam keluarga <3 Kitorang memang rapat macam takleh terpisah. Even tak pernah f2f, tapi kitorang memahami antara satu sama lain <3 Well, aku jadi Taeyeon goo goo si comel si dorky xD Moh ler join yang jadi member SNSD~ Tak paksa tapi tapi joinlah ye xD Boleh memeriahkan lagi suasana amazon di sana :3 Ayam golek eunji menanti yeee n.n Korang satu hari masuk mesti gila. Percayalah cakap Kak Ton xD

Okay nanti promote lagi lah InsyaAllah :D Hmmm~ Nak cerita apa ni sik? LOL tadi banyak benda nak cakap lepastu terus lupa -.- Okay jom cakap pasal drama yok~yok~ Master's Sun!!!!JoogunuiTaeyang~~ My favourite drama ever!! >_< Why? Sebab aku ni suka genre horror, rom-com, sad, action dan dan Master's Sun memenuhi smeua kreatiria ni *lol betul ke eja?* XD Mula-mula tengok sebab ada L tau, lepastu ada Jisub, Inguk, lepastu Hyojin gaaaahh boleh dikatakan ni cerita yang paling best lah >_< These are my favourite ghost <3 They're cute LOL XD




Hantu takda hidung *gelaram sendiri* XD and coffe ghost~~ Comel banget xD 
Hah. lepastu drama The Heirs, tengah tengok sekarang ni :3 Mampu tengok dekat Gooddrama.net jer~ ONHD sampai esok je pree ;~; And then Romance Town~ And and The Strange Housekeeper. Nilah drama yang tengah ikut sekarang ni~ Apa nak buat? Cuti sekolah ni kan? :3 Date dengan lappy jelah <3 I love youuuu /kiss lappy/ XD

Okay okay jom cerita pasal komik!! Yeahh I'm an otaku now xD Sejak akhir-akhir ni, berminat sangat baca komik!! Semua jenis lah, lebih-lebih lagi yang horror. So, InsyaAllah kalau dia dapat dengan projek Felda yang dia katakan tu, ayah kata nak belikan komik kalau pergi Popular Bookstore nanti hoyeahh~~ Yang pentingnya, Running Man tu!! And Sumpahan Orang-orang ke tak silap tajuknya :3 Memamg best~ Dah baca Diari Seram Shoichi? Memang daebak cite tu even last dia tergantung e.e Oh ya, sekarang ni juga tengah baca novel, Suamiku Vampire. Best cerita ni!! Memang patut bacalah~ :3 Ni pun pinjam kat Najwa. Hewheww~~

Btw, cuti ni maybe ada pergi Putrajaya sebab Maklong pindah sana~ Jyeahh dah set nak lepak Alamanda dengan Shada xD Kita pergi dating ouo xD Tapi tapi duit aku dah lesap 100 sebab beli MCM and keperluan barang Kpop untuk sekolah tahun depan iskisk ;~; Shadaaaa!! If you're reading this, belanja noooh XD Nak juga shopping baju-baju macam dulu, time duit melambak xD Kasian deh ;~;

Hmmmm.. Dah pukul 11 suku. Nak pergi gosok baju dulu :D Esok rasa malas nak ke sekolah tapi last day, tak boleh di bazirkan begitu sahaja xD Nanti kena belasah+wushu dengan Umairah. Kesian aku jadi mangsa dera omma aku. Eh? Semua orang kata Umai membebel macam mak orang xD Dalam kelas 1 eh silap 2RK dia lah jadi omma meeh~~ Okay laahh! Kita stop even krikrikrik ._.

Assalammualaikum, annyeong~




1 Ulasan:

Blogger eyqa yushaiza berkata...

comelkan coffee ghost tu. slack die xcakap je. asyik senyum pastu angguk. hehe.. btw, master's sun is one of my fav kdrama. i love it. :DD

13 Jan 2014 10:38:00 PTG  

Catat Ulasan


ThanGyu for reading ! I love you eLements !